+36 20 4825 328
csizmaziaildikodr@gmail.com
2049 Diósd, Gárdonyi Géza utca 18. (Dió Üzletház I. emelet)

Belgyógyászati konzultáció

Belgyógyászati konzultáció

Amikor nem tudjuk biztosan mi a probléma, de nem érezzük jól magunkat, ugy érezzük változott valami a közérzetünkben ami bajra utalhat , vagy olyan tünet jelent meg, ami miatt eddig nem volt érdemes belgyógyászt felkeresnünk.

A belgyógyász feladata a rejtett, bizonytalan eredetü problémák diagnosztizálása és kezelése.

Leggyakoribb problémák: rossz közérzet, bizonytalan hasi panaszok, fáradékonyság, fájdalom a test különböző pontjain, ismeretlen eredetü hőemelkedés, láz, hízás, fogyás, mellkasi panaszok, fejfájás, szédülés.

A belgyógyászati vizsgálat során a szakorvos fizikalis vizsgálattal ellenőrzi az egész szervezetet, a belső szervek és szervrendszerek elváltozásait, majd ezek és a beteg tünetei alapján javaslatot tesz a szükséges vizsgálatok elvégzésére ill. gyógyszeres vagy egyéb kezeléssel próbálja mindezeket megszüntetni.

A belgyógyász feladata nem csak a már meglévő betegségek meghatározása, panaszok okainak felderitése, hanem a megelőzés is. A családban előforduló betegségek rizikófaktorainak meghatározásával a komolyabb betegségek megelőzhetők, időben felismerhhetők, ami hozzájárul a páciens hosszútávú, minőségi élteviteléhez.

 

Foglaljon időpontot most:

+36 20 4825 328

Dr. Csizmazia Ildikó online foglalásait a FoglaljOrvost.hu biztosítja.

Gasztroenterológiai konzultáció

Tünetek, melyek arra utalhatnak, hogy Önnek emésztőszervi / gasztroenterológiai / betegsége lehet... Tovább a részletekhez »

Bővebben

Has-kismedencei ultrahang

Fájdalom nélkül a máj, epehólyag, hasnyálmirigy, vesék, petefészek, méh, prostata, nagyerek vizsgálata »

Bővebben

Ételintolerancia-vizsgálat

226 féle élelmiszer és élelmiszer alapanyag ellen termelt antitest mennyiségét mutatja ki. A teszt segítségével az erős immunválaszt és kellemetlen tüneteket okozó élelmiszerek kizárhatók az étrendből, az életminőség jelentősen javítható.

Bővebben

Fogyókúra konzultáció

Alternatív kezelés, fülakupunktúra

Bővebben

Foglaljon időpontot most:

+36 20 4825 328