+36 20 4825 328
csizmaziaildikodr@gmail.com
2049 Diósd, Gárdonyi Géza utca 18. (Dió Üzletház I. emelet)

Rólunk

Rólunk

30 éves belgyógyászati-gasztroenterológiai tapasztalattal várom rendelőmbe pácienseimet. Előzetes időpontegyeztetést követően akár már aznap várakozás nélküli ellátás a beteg igényeit előtérbe helyezve.

Mivel foglalkozom?

  • Hasi ultrahang: fájdalom nélkül a máj, epe, hasnyálmirigy, vesék, kismedence, nagyerek vizsgálata.
  • Belgyógyászat: érdemes felkeresni, ha bármilyen tünete, problémája van, tanácstalan, segítségre van szüksége. A vizsgálatra - amennyiben megoldható - hozza magával előző leleteit.
  • Gasztroenterológia: gyomor-vastagbél, máj-epehólyag, gyulladásos bélbetegségek / colitis ulcerosa, M. Crohn, hasnyálmirigy betegségei. Rossz emésztés, haspuffadás, hasmenés-székrekedés, hasi görcsök, refluxbetegség, felszívódási zavarok, hiányállapotok.
  • Ételintolerancia vizsgálat- 226 féle élelmiszer és élelmiszer alapanyag ellen termelt antitest mennyiségét mutatja ki. A teszt segítségével az erős immunválaszt és kellemetlen tüneteket okozó élelmiszerek kizárhatók az étrendből, az életminőség jelentősen javítható.
  • Fogyókúra természetes gyógymód segítségével. 

Belgyógyászati konzultáció

Amikor nem tudjuk biztosan mi a probléma, de nem érezzük jól magunkat, ugy érezzük változott valami a közérzetünkben ami bajra utalhat, vagy olyan tünet jelent meg, ami miatt eddig nem volt érdemes belgyógyászt felkeresnünk »

Bővebben

Gasztroenterológiai konzultáció

Tünetek, melyek arra utalhatnak, hogy Önnek emésztőszervi / gasztroenterológiai / betegsége lehet... Tovább a részletekhez »

Bővebben

Has-kismedencei ultrahang

Fájdalom nélkül a máj, epehólyag, hasnyálmirigy, vesék, petefészek, méh, prostata, nagyerek vizsgálata »

Bővebben

Foglaljon időpontot most:

+36 20 4825 328